Dëshmorët

  • E ndërtuar nga: Komuna, Familja

 Lapidar /  Galicë

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe heronjëve Azem e Shotë Galica. Memoriali gjendet në vendlindjen e Heroit, në Galicë. Memoriali përmban kullën,...

  • E ndërtuar nga: Qeveria dhe Donatorë

 Memorial /  Galicë

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Galicë, të Vushtrris. Memoriali përmban varrezat, pllakën përkujtimore, hapësiren gjelbruese, staza, rrethojen. Memoriali...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Memorial /  Galicë