• E ndërtuar nga: Fondacioni Behgjet Pacolli

 Lapidar /  Gjakovë

Ky memorial u ndërtua në nderim të disa dëshmorëve dhe martirëve të Gjakovës. Memoriali përmban varrezat, lapidarin, pllatonë, hapësirën përreth. Memoriali gjindet brenda varrezave të...

  • E ndërtuar nga: Familja, Komuna

 Memorial /  Gjakovë

Dëshmori i kombit, Agron Rama, është i lindur në fshatin Smolicë të Rekës së Keqe, komuna e Gjakovës, më 10 gusht 1972. Shumë herët mbeti...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Shtatore /  Gjakovë