Ky Kompleks gjindet në fshatin Jabllanicë të komunës së Gjakovës, ku gjatë luftës ka shërbyer si shtab i UÇK-së, ku UÇK-ja taktikisht ka ndërruar pozicionin...

  • E ndërtuar nga: Donatorë Privat dhe AMKMK

 Kompleks Memorial /  Jabllanicë