Arbeni lindi më 2 janar 1976 dhe vdiq më 21 maj 1998. Më 20 maj të vitit 1998, Arben Haliti dhe me disa bashkëluftëtarë të...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Bust /  Klinë

Mujë Krasniqi lindi më 6 qershor të vitit 1967, në fshatin Qabiq të komunës së Klinës. Ishte djalë i Halil Ajet Krasniqit, i cili në...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Shtatore /  Klinë