Ky bust u ndërtua në nderim të Dëshmorit të kombit dhe Heroit Afrim Krasniqi, komandant Drenica, i cili ra heroikisht në betejën e Kosharës, më...

  • E ndërtuar nga: Bashkëfshataret

 Bust /  Lladroviq

Në këtë shtëpi janë trajtuar të plagosurit gjatë periudhes së luftës së UÇK-së 1998.

  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-se

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Lladroviq