Ky bust u ngrit në nderim të Dëshmorit të kombit Hamdi Berisha. Ai u lind më 8 mars të vitit 1977, në fshatin Ruhot të...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Bust /  Malishevë

Ky bust u ngrit në nderim të heroizmit të Dëshmorit Jahir Mazreku. Ai lindi më 24.06.1967 dhe vdiq më 03.04.1999. Rënia e tij lidhet me...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Bust /  Malishevë