Ky memorial u ndërtua në nderim të  rënies së Mujë Krasniqit dhe 41 Dëshmorëve të rënë në malet e Pashtrikut. 24 vjet më parë, gjatë...

  • E ndërtuar nga: AMKMK

 Memorial /  Pashtrik