Ky kompleks memorial u ndërtua për nder të rolit që kishte si shtab (ndër të parët) i UÇK-së. Kompleksi përmban kullën-muze, amfiteatrin, shtatorët e heronjve:...

  • E ndërtuar nga: MMPH, AMKMK

 Kompleks Memorial /  Lladoc

Ky kompleks memorial është ndërtuar në shenjë nderimi të dëshmorëve të Zonës Operative të Llapit. Kompleksi përmban hapësirën me sipërfaqe prej rreth 8 hektarësh. Kompleksi...

  • E ndërtuar nga: Fondacioni Behxhet Pacolli, AMKMK

 Kompleks Memorial /  Penuhë

Ky kompleks memorial u ndërtua për nder të veprës dhe heroizmit të heroit Zahir Pajazitit. Menjëherë pas lufte, me iniciativë të Komunës së Podujevës dhe...

  • E ndërtuar nga: MMPH dhe AMKMK

 Kompleks Memorial /  Orllan

Page 1 of 7