Kompleksi Memorial “Adem Jashari” gjendet në Prekaz – Skënderaj dhe u ndërtua për nder të Dëshmorëve të Betejës së Jasharajve më 5,6 dhe 7 mars...

  • E ndërtuar nga: Muncipality of Skenderaj, MMPH , AMKMK

 Kompleks Memorial /  Prekaz i Epërm