Ai lindi në fshatin Orizare të Kumanovës më 16 prill të vitit 1967. Menjëherë pas epopesë së Prekazit, më 5,6 dhe 7 mars të vitit...

  • E ndërtuar nga: Familja dhe Donator

 Shtatore /  Prizren

Pal Paluca është i lindur më 17 shkurt të vitit 1974 në fshatin Mirditë, ish-Trapeticë, famullia e Velezhës, Rrafshi i Anadrinit, komuna e Prizrenit. Doli...

  • E ndërtuar nga: Komuniteti i Fshatit Trepetnicë dhe Donator

 Shtatore /  Prizren

Remzi Ademaj u lind me 3 qershor 1952 ne fshatin Zhur te Prizrenit.Remzi Ademaj ishte dhe do te mbetet njeri nder patriotet,ideologet, luftetaret dhe komandantet...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Shtatore /  Prizren

Xhevat A. Berisha lindi më 30.08.1961, Ushtria Çlirimtare e Kosovës kudo andej në vendin tonë,zhvilloi luftë trimërie e beteja të lavdishme që lanë gjurmë të...

  • E ndërtuar nga: Shoqata e veteranve te luftes dhe Donator

 Shtatore /  Prizren