Dëshmori Ismet Jashari lindi në fshatin Orizare të Kumanovës më 16 prill të vitit 1967. Menjëherë pas epopesë së Prekazit, më 5,6 dhe 7 mars...

  • E ndërtuar nga: Fshati

 Bust /  Temeqin