Ky lapidar u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të Vushtrrisë. Lapidari përmban murin përkujtimor me emrat dhe fotot e dëshmorëve dhe martirëve, fontanën,...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Lapidar /  Vushtrri

  • E ndërtuar nga: Familja, Komuna, Donatorë

 Lapidar /  Vushtrri

  • E ndërtuar nga: Komuna, Familja

 Lapidar /  Vushtrri

  • E ndërtuar nga: Komuna dhe Familja

 Lapidar /  Vushtrri

Kolosët si Adem Jashari lindin rrallë. Megjithatë, ata dalin në përfaqe në kohë dhe në rrethana të caktuara, si Hektori në kohën antike, Spartaku në...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Shtatore /  Vushtrri

Ahmet Krasniqi (15 Janar 1948 – 21 Shtator 1998) ishte një Kolonel i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) gjatë Luftës në Kosovë. Lindi në Zhilivodë...

  • E ndërtuar nga: AMKMK,

 Shtatore /  Vushtrri

Hasan Prishtina, ishte njëri ndër ideologët kryesorë të çlirimit dhe bashkimi kombëtar të shqiptarëve. Vepra dhe tërë jeta e tij kanë qenë të lidhura me...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Shtatore /  Vushtrri