Pllakë: Në këtë shtëpi ka qenë stafi I Brigadës 122 IMER KRASNIQI' gjaë periudhës së luftës të UÇK-së 1999

  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-se

 Pllakë Përkujtimore /  Carravranë

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë Çlirimtare Të Kosovës ka shërbyer si Spital, ky vendi dhe shtëpia ku janë trajtuar të plagosurit dhe të lënduarit...

  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-se

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Carravranë