Ky kompleks memorial filloi të ndërtohej menjëherë pas lufte. Fillimisht filloi të ndërtohej me iniciativë të donatorëve privatë, ku u ndërtuan muri rrethues dhe dy...

  • E ndërtuar nga: Donatorë Privat dhe Komuna

 Kompleks Memorial /  Gllogjan

Ky kompleks u ndërtua dhe u konservua për shkak të rolit të cilin e luajti gjatë Luftës së viteve 1998 - 1999.  Në këtë vend...

  • E ndërtuar nga: AMKMK dhe Komuna e Deçanit

 Kompleks Memorial /  Gllogjan