Ky kompleks u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Gradishë, të Rahovecit. Memoriali përmban: varrezat, obeliskun, objektin administrativ, amfiteatrin, muzeun, hapësirat gjelbruese,...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Kompleks Memorial /  Gradish