Për nderë të rënies heroike të Dëshmorëve të Hereçit, në Hereç, u bë zbulimi i këtij Lapidari.

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Lapidar /  Hereq

  • E ndërtuar nga: Fshati, Komuna dhe AMKMK

 Lapidar /  Hereq