Pllakë: SHTABI I BATALIONIT TË PARË TË UÇK-së Brigada 122

  • E ndërtuar nga: KK Malishevë dhe OVL e UÇK-së Dega Malishevë

 Pllakë Përkujtimore /  Kërvasari

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si Spitali Ushtarak i UÇK-së, për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë...

  • E ndërtuar nga: Komuna e Mlaishevës, OVL e UÇK-së

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Kërvasari

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si (spital apo bataljonë), andaj për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë...

  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-se, Komuna Malisheve

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Kërvasari

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si Spital, andaj për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje përkatësisht...

  • E ndërtuar nga: Komuna e Mlaishevës

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Kërvasari