Ky lapidar u ndërtua në nderim të 13 dëshmorëve dhe martirëve të këtij fshati. Lapidari u ndërtua fillimisht pas luftës me iniciativë të fshatit. Kurse...

  • E ndërtuar nga: Fshati dhe AMKMK

 Lapidar /  Komoran