Ky kompleks është ngrit në shenjë nderimi të të rënve e që kryesisht janë Martirë të fshatit Krushë e Madhe dhe fshatrave përreth. Në këtë...

  • E ndërtuar nga: MMPH, Komuna, AMKMK, Bashkfshatarët

 Kompleks Memorial /  Krushë e Madhe