Ky kompleks memorial u restuarua dhe menaxhohet nga AMKMK, për shkak të rolit dhe kontributit që luajti gjatë Luftës. Ky kompleks ka shërbyer gjatë Luftës...

  • E ndërtuar nga: AMKMK, OVL e UÇK-së

 Kompleks Memorial /  Likoc

Varrezat e Dëshmorëve - Likoc, Skenderaj

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Varreza te Dëshmorëve /  Likoc