Ky bust u ndërtua në nderim të veprës heroike të Dëshmorit Visar Krasniqi i cili në qershor të vitit 2001 ra heroikisht në Betejën e...

  • E ndërtuar nga: Fshati

 Bust /  Llashkadrenoc

Ky lapidar u ndërtua në nderim të Dëshmorëve dhe Martirëve të fshatit Llashkadrenoc. Lapidari përmban pllaken me emrat e dëshmorëve dhe martirëve të fshatit, pllatonë,...

  • E ndërtuar nga: Familja

 Lapidar /  Llashkadrenoc

Pllaka: Kjo shtëpi gjatë vitit 1998-99 ka qenë shtëpi shtab për UÇK-në

  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-së Dega Malishevë

 Pllakë Përkujtimore /  Llashkadrenoc

Page 1 of 2