Në këtë shëpi kanë qëndruar ushtarët e e Brigadës së 121 "Kumanova", komanda e Batalionit të III-të, në shenj♪ nderimi dhe respekti është vendosur pllaka...

  • E ndërtuar nga: Veteranët e Brigadës 121

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Luzhnicë