Zijah Shemsiu është dëshmori i prangosur, demonstruesi i rreshtit të parë dhe luftëtari i paepur për çlirim. I apasionuar pas dramës së Shakespeare-it, ai zotëronte...

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Përlepnica