Ky Lapidar u ndërtua në nderim të veprimtarisë së Dëshmorëve Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu, Edmond Hoxha dhe Ilir Konushevci. Më 31 janar të vitit 1997,...

  • E ndërtuar nga: Donatorë Privat, Bashkëluftetarë dhe AMKMK.

 Lapidar /  Pestovë