Këtu janë varrosur martirët dhe disa nga dëshmorët e Poklekut të vjetër. Varrezat janë rregulluar mënjëherë pas luftës, kurse AMKMK i ka renovuar në vitin...

  • E ndërtuar nga: Komuna dhe AMKMK

 Varreza te Dëshmorëve dhe Martirëve /  Poklek i Vjetër

Në Poklek të vjetër të Komunës së Drenasit, në lagjen Mucolli ndodhi një makabre, me 17 prill 1999, në këtë ditë të kobshme një grup...

  • E ndërtuar nga: AMKMK

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Poklek i Vjetër