Pllakë: Respekt odave shtabe, familjeve që strhuan, ushqyen dhe ndihmuan ushtarët e UÇK-së në fhatin Senik 1998-1999

  • E ndërtuar nga: Fshati

 Pllakë Përkujtimore /  Senik