Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si Ambulanca, andaj për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje e...

  • E ndërtuar nga: Veteranët e Brigadës 123

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Budakovë

Ai lindi në fshatin Orizare të Kumanovës më 16 prill të vitit 1967. Menjëherë pas epopesë së Prekazit, më 5,6 dhe 7 mars të vitit...

  • E ndërtuar nga: Fshati dhe donator

 Bust /  Javor

Page 1 of 15