Ai lindi në fshatin Orizare të Kumanovës më 16 prill të vitit 1967. Menjëherë pas epopesë së Prekazit, më 5,6 dhe 7 mars të vitit...

  • E ndërtuar nga: Fshati dhe donator

 Bust /  Javor

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si Shtab, këtu ishte shtabi i UÇK-së në vitet 1998-1999 Batalioni III-të Sadik Shala,...

  • E ndërtuar nga: Bashkëfshatarët

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Javor