Ky memorial u ndërtua në nderim të 23 martirëve të familjes Deliu, të vrarë e të masakruar me datë 26.09.1998 dhe 9 martirëve të familjes...

  • E ndërtuar nga: Familja, Komuna dhe AMKMK

 Memorial /  Abri e Epërme

Varrezat e Dëshmorëve - Abri e Epërme, Drenas

  • E ndërtuar nga: Familja, Komuna

 Varreza te Dëshmorëve /  Abri e Epërme