Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Nabërgjan, të Pejës. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, lapidarin, pllatonë, rrethojën....

  • E ndërtuar nga: Fshati

 Memorial /  Nabërgjan

Ky memorial u ndërtua në nderim të martirëve të fshatit Pastasellë, i Rahovecit. Memoriali përmban varrezat e martirëve, lapidarin me emrat e të gjithë martirëve,...

  • E ndërtuar nga: Familjarët dhe Komuna

 Memorial /  Pastasellë

Ky memorial u ndërtua në nderim të martirëve të fshatit Rakosh. Memoriali përmban varrezat e martirëve, lapidarin, pllatonë, rrethojen. Ky memorial u ndërtua nga Komuna.

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Memorial /  Rakosh

Memoriali Ibrahim Rugova u ndërtua në nderim të Presidentin të Kosovës- Dr. Ibrahim Rugova. Memoriali gjindet në qendër të Istogut. Memoriali si investim fillloi të...

  • E ndërtuar nga: Komuna dhe AMKMK

 Memorial /  Istog

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të Suharekës. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve, lapidarin, stazat, hapësirat gjelbruese. Memoriali u ndërtuan nga Komuna dhe...

  • E ndërtuar nga: Komuna dhe AMKMK

 Memorial /  Suharekë

Ky memoril përfshin një hapësirë mbi 5 hektarë. Memoriali përmban: varrin e Presidentin Ibrahim Rugova, varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, varrezat e heronjëve, lapidarin e...

 Memorial /  Prishtinë

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të Prilepit. Memoriali përmban kullën-muze, lapidarin me emrat e dëshmorëve,  pllatonë, hapësiren përreth, hapësirat e gjelbruara. Ky...

  • E ndërtuar nga: Komuna dhe Familjarët

 Memorial /  Prilep

Ky memorial u ndërtua në nderim të 20,000 grave të dhunuara gjatë Luftës së Kosovës 1998-99. Memoriali është është skulpturë tipografike dhe atraksion turistik në...

  • E ndërtuar nga: Qeveria

 Memorial /  Prishtinë

Page 1 of 9