Ky bust u ngrit në nderim të heroizmit të Dëshmorit Abedin Bujupi. Ai u lind më 25 dhjetor të vitit 1971 dhe vdiq më 10...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Bust /  Arllat