Më 15 Prill 1999 – Major Muharrem Ibrahimi plagoset shumë rëndë, derisa po luftonte në Zhegovc nga Gjilani – Për liri dhe pavarësi që ta...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Bust /  Gjilan

Sevdail Shefki Idrizi Komandant Guri i lindur me 01.05.1973 Z.O.P. Brigada 113, Sevdaili ishte pjesëmarrës në tri luftrat UÇK – UÇPMB dhe UÇK-së të Maqedonise...

 Bust /  Shurdhan

Xhavit Kozhani lindi më 19 mars të vitit 1966 në fshatin Ribar i Madh, Komuna e Lipjanit. Mësimet e para, Xhaviti i mori në vendlindjen...

  • E ndërtuar nga: Komuna, OVL-UÇK-së

 Bust /  Ribar i Madh

Haxhi Hoti (Komandant Lleshi) lindi më 02.04.1967 dhe vdiq më 08.06.1998. Rënia heroike e Komandant Lleshit lidhet me aktivitetet e shumëta të pranverës së vitit...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Bust /  Rogovë

  • E ndërtuar nga: Familja, Bashkëluftëtarët

 Bust /  Dobratinë

Page 1 of 10