Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të Baksit. Memoriali përmban varrezat, lapidarin, pllatonë. Memoriali u ndërtua nga Familja dhe Komuna.

  • E ndërtuar nga: Familja dhe Komuna

 Memorial /  Baks