Në këtë shtëpi gjatë viteve 1998-1999 u vendosen Agjensia Kosovapress dhe Radio-Kosova e Lirë. Radio Kosova e Lirë ka shërbyer gjatë kohës së luftës e...

  • E ndërtuar nga: Komuna e Malishevës

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Berishë