Pllakë Përkujtimore Shtab i UÇK-së, si dhe Kazermë Ushtarake-Berishë, Malishevë

 Pllakë Përkujtimore

  • Listing ID: 6808
  • Viti i ndërtimit: 2018
  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-së Dega Malishevë
  • Nr parcelës:: 169-0