“Hushi” siç e thërrisnin të gjithë Ibrahim Uruçin, është nderi dhe krenaria e popullit të Kosovës. Vetëflijimi i tij është lapidari kryesor i lirisë. Kujtimi...

  • E ndërtuar nga: Fshati

 Bust /  Bresalcë