Ky lapidar u ngrit për nderë të rënies heroike të Dëshmorëve të fshatit Carrabreg.

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Lapidar /  Carrabreg

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Carrabreg i Epërm në Deçan. Memoriali u ndërtua menjëherë pas Lufte me iniciativë...

  • E ndërtuar nga: Familja, Komuna, AMKMK

 Memorial /  Carrabreg