Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Çikatovë e Vjetër, të vrarë gjatë luftës 1998-1999 nga forcat Serbe. Në këtë...

  • E ndërtuar nga: AMKMK

 Memorial /  Çikatovë e Vjetër

Kjo kullë u ngrit me iniciativë të bashkëluftetarëve, në vendin e rënies të heronjëve Fehmi e Xhevë Lladrovci. Kulla filloi të ndërtohej disa vite pas...

  • E ndërtuar nga: Bashkëluftëtarët

 Memorial /  Çikatovë e Vjetër