Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Dabishec i Prishtinës. Memoriali përmban varrezat, lapidarin, hapësirat e gjelberta, stazat, rrethojen. Memoriali...

  • E ndërtuar nga: Familja

 Memorial /  Dabishec