Habib Zogaj u lind më 9.6.1973 në Lladroc të Malishevës. Më 24 gusht 1998, në vendin e quajtur “Bajrak” të Luzhnicës gjatë një beteje të...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Bust /  Dragobil

Ky lapidar u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Dragobil të Malishevës. Memoriali përmban lapidarin, hapësirat gjelbruese, stazat.

  • E ndërtuar nga: Familja

 Lapidar /  Dragobil