Ky memorial u ndërtua në nderim të veprës dhe heroizmit të Jusuf e Bardhosh Gërvallës. Në këtë memorial gjinden varret e dy heronjëve dhe nënës...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Memorial /  Dubovik