Më 15 Prill 1999 – Major Muharrem Ibrahimi plagoset shumë rëndë, derisa po luftonte në Zhegovc nga Gjilani – Për liri dhe pavarësi që ta...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Bust /  Gjilan

Sevdail Shefki Idrizi Komandant Guri i lindur me 01.05.1973 Z.O.P. Brigada 113, Sevdaili ishte pjesëmarrës në tri luftrat UÇK – UÇPMB dhe UÇK-së të Maqedonise...

 Bust /  Shurdhan

Tefik e Hanumshahe Zymberi, kanë qenë shokë të idealit, veprimtarë të pakursyer të çështjes kombëtare, luftëtarë të pandarë në jetë dhe në përjetësi. Ndër emra...

  • E ndërtuar nga: Familja

 Bust /  Gjilan

Tefik e Hanumshahe Zymberi, kanë qenë shokë të idealit, veprimtarë të pakursyer të çështjes kombëtare, luftëtarë të pandarë në jetë dhe në përjetësi. Ndër emra...

 Bust /  Gjilan

Abdullah Tahiri lindi më 1956 në fshatin Malishevë të Gjilanit, në një familje atdhedashëse. Në vitin 1981 ishte student i vitit të katërt të Fakultetit...

  • E ndërtuar nga: Fshati

 Bust /  Malishevë

Abdullah Tahiri u lind më 2 shtator 1956 në Malishevë të Gjilanit, dëshmorë i kombit i luftës në Kosovë. Abdullahu shkollimin fillor e ndoqi ne...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Bust /  Gjilan

Page 1 of 5