Ky memorial u ndërtua në nderim të Dëshmorëve dhe Martirëve të Gllarevës. Memoriali u ndërtua nga Komuna. Memoriali përmban varrezat, lapidarin me fotot dhe emrat...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Memorial /  Gllarevë