Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Grejkoc. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, lapidarin, hapësirat gjelbruese, stazat. Memoriali...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Memorial /  Grejkoc