Ky bust u ndërtua në nderim të rënies heroike të Dëshmorit Nuhi Mazreku, i cili lindi më 21.04.1949 dhe ra heroikisht më 24.08.1998. Ditën e...

  • E ndërtuar nga: Fshati

 Bust /  Guriq