Ky objekt ka shërbyer për Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, si bunker andaj është vendosur pllaka për të kujtuar ushtarët dhe vendqëndrimin e tyre, ku shënohet...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Rezhancë

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të Hanit të Elezit. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, lapidarin, hapësirat e gjelbruara,...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Memorial /  Pustenik

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si Shkolla Muze, andaj për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje...

  • E ndërtuar nga: Fshati dhe Komuna

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Krivenik

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si Shtab i bazës së UÇk-së, andaj për të treguar kështu mirënjohjen e thellë...

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Pustenik

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë Çlimitare të Kosovës ka shërbyer si spital dhe kuzhinë në të njejën kohë, andaj për të treguar kështu mirënjohjen...

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Pustenik

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka shërbyer si shtëpi vendqendrim për ushtarët, andaj për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për...

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Pustenik