Qamili lindi më 12 tetor të vitit 1948, në fshatin Kaçanik i Vjetër, të komunës së Kaçanikut. Aty kreu shkollën fillore. Shkollimin e mesëm e...

  • E ndërtuar nga: Komuna dhe donatorët

 Bust /  Kaçanik i Vjetër