• E ndërtuar nga: Komuna dhe donatorët

 Bust /  Stagovë

  • E ndërtuar nga: Komuna dhe donatorët

 Bust /  Kaçanik

  • E ndërtuar nga: Fshati dhe donatorët

 Bust /  Elezaj

Qamili lindi më 12 tetor të vitit 1948, në fshatin Kaçanik i Vjetër, të komunës së Kaçanikut. Aty kreu shkollën fillore. Shkollimin e mesëm e...

  • E ndërtuar nga: Komuna dhe donatorët

 Bust /  Kaçanik i Vjetër

Page 1 of 4