Ky memorial u ndërtua në nderim të martirëve të fshatit Kashicë. Memoriali përmban varrezat e martirëve, lapidarin, pllatonë. Memoriali u ndërtua nga Familjarët dhe Komuna.

  • E ndërtuar nga: Familja dhe Komuna

 Memorial /  Kashicë