Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorit Valiant Ferizi. Memoriali u ndërtua nga Familja dhe përmban varrin e dëshmorit, pllakën përkujtimore për dëshmorin, pllatonë,...

  • E ndërtuar nga: Familja

 Memorial /  Kodrali

Varrezat e Dëshmorëve: Zeqë dhe Shpend Hasaj - Kodrali, Deçan

  • E ndërtuar nga: Familja

 Varreza te Dëshmorëve /  Kodrali